top of page
IMG_3949.JPG

Mindful Walk
(groepsverband)

Wat is Mindful Walk?

Mindful walk is een combinatie van wandelen, mindfulness en ademhalingstechieken.

Bij Mindful walk draait alles om bewust bewegen en daarmee meer uit het wandelen te halen. 

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar een ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful walk leert je beter te luisteren naar je eigen lichaam. Door te leren om meer in het "hier en nu' te wandelen leer je je hoofd leegmaken om dit vervolgens te kunnen toepassen in je dagelijks leven. 

Ook je manier van ademhaling speelt een belangrijke rol bij klachten van spanning en stress. Door je bewust te worden van je ademhaling leer je beter te voelen en creëer je bewustwording. Wanneer je van bewust bewegen een routine maakt, zal je merken dat je lichaam steeds meer gaat aangeven of datgene wat je aan het doen bent goed voelt of niet. Door naar deze signalen te leren luisteren, zal je gemakkelijker in staat zijn om stress en spanning los te laten. Daarbij ontwikkel je een goede balans en conditie. 

Programma

Mindful Walk is een 5-weekse cursus. In elke wandeling staat een thema centraal waarmee gewandeld wordt. Aan het eind van de cursus kan je anders omgaan met stress en ervaar je meer energie. Een groep bestaat uit maximaal 6 personen. 

Locatie & tijdstip 2023

Dinsdagavond 9, 16, 23, 30 mei en 6 juni. 

Tijdstip: 19:00 uur tot 20:30 uur.

Locatie: Emmelerbos (start bij ingang AVNOP).

 

 

Mocht je graag mee willen doen, maar komen bovenstaande data of tijdstippen niet uit neem dan contact met mij op via het contact formulier. Dan kunnen we samen kijken of je aan een opvolgende cursus wel mee kunt doen. Gedurende het jaar plan ik de cursussen in. 

Kosten

De kosten voor de 5-weekse cursus zijn €129,- incl. BTW

 

De cursus Mindful Walk is onderdeel van Mindful Run Nederland

mindful_walk FC (1).jpg
IMG_3796.JPG

Reacties van deelnemers


"Ik heb de Mindful Walk als een eyeopener ervaren. Dacht dat het zweverig zou zijn, maar dat is helemaal niet zo. Een duidelijke uitleg en een kleine groep vond ik erg prettig. Ik wil zeker een vervolgcursus doen".

 

"Ik ervaar na het volgen van de cursus minder stress, bedankt Gertina!


" Ik ervaar minder stress en ga vaker wandelen. Zodra het vervolg er is , zou ik graag deel willen nemen. 

" ik heb er meer uitgehaald dan ik van te voren had gedacht. Vooral de bewustwording van mijn ademhaling en de oefeningen hierbij". 

"Gertina is een prettig persoon, biedt een veilige sfeer. Ik heb veel aan de cursus gehad". 

Check mijn Instagram voor een impressie

  • Instagram
bottom of page