top of page

Over mij

Gertina Blankestijn

Wandelen, ik? Nee, dat zag je mij tot een paar jaar geleden niet doen. Ik sportte liever en dan vooral intensieve (buiten) sporten. Een blessure aan mijn knie en veranderde omstandigheden maakten dat ik het rustiger aan moest en ging doen. Ik wilde nog steeds graag naar buiten, dan maar wandelen was het idee. 

Ik heb de kracht van wandelen onderschat, het voelde eigenlijk wel fijn om het rustiger aan te doen, het "moeten" los te laten en eenmaal thuis nog steeds energie over te hebben. Ik ben mij verder gaan verdiepen in het wandelen in combinatie met coaching en behandeling. Ik heb een Post-HBO wandelcoachopleiding gevolgd, en zo ontstond het idee om de kennis die ik heb opgedaan in mijn werk te combineren met het buiten wandelen en dit vorm te geven in mijn eigen praktijk.

POH-GGZ 

Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in de psychische hulpverlening waarvan de laatste 10 jaar in 3 huisartsenpraktijken als praktijkondersteuner GGZ. Ik heb gedurende mijn werk veel ervaring opgedaan met stress- en burn-out gerelateerde klachten. 

 

POH-Leefstijl

Sinds juli 2022 ben ik via Eerstelijns Samenwerking Veenendaal gedetacheerd in een huisartsenpraktijk binnen Veenendaal. Daar zijn wij een pilot gestart voor de functie van leefstijlcoach binnen de huisartspraktijk. Ik houd mij bezig met preventie, monitoring en leefstijlbegeleiding van patiënten binnen de praktijk. 

Ik ben in zowel werk als privé altijd geïnteresseerd en bezig geweest met gezondheid en vitaliteit, dat is waar ik voor ga! 

  • LinkedIn
bottom of page