top of page

Over mij

Gertina Blankestijn
over mij

Wandelen, ik? Nee, dat zag je mij tot een paar jaar geleden niet doen. Ik sportte liever en dan vooral intensieve (buiten) sporten. Een blessure aan mijn knie en veranderde omstandigheden maakten dat ik het rustiger aan moest en ging doen. Ik wilde nog steeds graag naar buiten, nou ja, dan maar wandelen was het idee. 

Ik heb de kracht van wandelen onderschat, het voelde eigenlijk wel fijn om het rustiger aan te doen, het "moeten" los te laten en eenmaal thuis nog steeds energie over te hebben. Ik ben mij verder gaan verdiepen in het wandelen, heb een Post-HBO wandelcoachopleiding gevolgd, en zo ontstond het idee om de kennis die ik heb opgedaan in mijn werk te combineren met het buiten wandelen en dit vorm te geven in mijn eigen praktijk.

Ik ben ruim 13 jaar werkzaam in de psychologische hulpverlening waarvan de laatste 9 jaar in een huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner GGZ. Ik heb gedurende mijn werk veel ervaring opgedaan met stress- en burn-out gerelateerde klachten

 

Naast mijn werk ben ik altijd in beweging geweest en heb ik bijna 8 jaar gewerkt als sportinstructrice naast mijn reguliere werk. Het begeleiden van mensen met mentale klachten en het bewegen kan ik in mijn wandelcoaching en als mindful walk instructeur goed combineren. Aandacht voor zowel lichaam en geest is voor mij de basis voor een evenwichtig leven. 

En toch voelde het nog niet helemaal compleet.  Daarom heb ik in 2022 mijn post-hbo opleiding tot leefstijlcoach afgerond en werk ik momenteel in 2 huisartsenpraktijken als leefstijlcoach. 

Kijk op mijn LinkedIn profiel voor meer informatie.

  • LinkedIn
bottom of page